Är du ett Man United-fan? Då är du inte ensam. Det finns United fans över hela världen, så oavsett om du befinner dig i Sverige, England eller i något annat land som finns det en gemenskap genom Manchester United

matchtröja v. perieManchester United är en av de absolut största brittiska fotbollsklubbarna alla kategorier. De har flest fans av alla världens fotbollslag. De har vunnit ligan flest gånger, tjugo, och har även kommit på andraplats flest gånger. De är i princip alltid med i toppstriden och slåss om att ta hem Premier League. I år är inget undantag – de kämpar just nu om tredjeplatsen och försöker hänga på Chelsea och Manchester City som dragit ifrån med några poäng.

United har haft det tungt efter att den legendariske Sir Alex Ferguson lämnade laget 2013 efter nästan 30 år som manager. Förra året blev ett fiasko och den nya tränaren David Moyes fick gå. Man värvade Louis van Gaal, som såg ut att upprepa Moyes fiasko till en början. Han fick dock koll på laget och nu har det börjat gå riktigt bra. Även Wayne Rooney, Manchester Uniteds absolut största stjärna, har börjat komma in i bättre form efter några svaga år, och gjorde sin bästa match för året härom veckan. Rooney är inte den enda storstjärnan – Robin van Persie, Juan Mata och nyförvärvet Ángel di María är bara några namn värda att nämna.

Vill du se hur Àngel di María spelar live? Att se Manchester United in action är definitivt något du bör göra någon gång i livet som ett sant fan. Det finns flera svenska sajter som du kan använda dig av när du bestämt dig för att göra drömmen till verklighet. Go Sport Travel arrangerar resor till i princip alla stora arenor värda namnet i Europa. Genom att boka en paketresa med biljett, resa och boende inkluderat kan du ägna dig åt att se United möta nuvarande serieledaren i Premier League, Chelsea, mäta krafterna mot tvåan Manchester City i ett derby som brukar vara fantastiskt – eller varför inte se en Champions League-match hemma på Old Trafford?

Att se engelsk toppfotboll på plats är ett minne för livet, särskilt idag med den fantastiska spelkvaliteten som kommit efter att man pumpat in pengar i ligan igen. Go Manchester United.